Kiállítás

           A MŰVÉSZET A LÉLEK TÁPLÁLÉKA          

2014 óta ad helyt a Montázs Galéria helyi és nemzetközi művészek kiállításainak, a Montázs Art Café szívében. A művészet táplálék a léleknek. Miért ne fogyaszthatnánk egy csésze kávé mellett?

Felhívás művészeknek! // Montázs Art Café ötödik születésnapi csoportos kiállítás

Téma: Mit jelent számodra a közösség?

Leadási határidő: Péntek, Augusztus 30, 2019

Eredményhírdetés: Szeptember 5, 2019

Nyitóest: Péntek, Szeptember 14, 2019

Lokáció: Montázs Art Café

A Montázs Art Café 5. születésnapjának alkalmából egy csoportos kiállításra készülünk, amely kiegészíti az ünnepet. A pályázatoknak a „Mit jelent számodra a közösség?” témához kell kapcsolódniuk. Szeretnénk kiemelt figyelmet szentelni a közösség fogalmának. Minden műnek újnak vagy az elmúlt 6 hónapban készültnek kell lennie, és a művészeknek jelenleg Magyarországon kell tartózkodniuk. Minden művész legfeljebb 2 darabot küldhet be. Bármely stílus elfogadható, de 4 kg-nál kevesebbnek kell lennie, és könnyen a falra lehet lógatni. A műveken a meztelenség nem megengedett.

A pályázatoknak tartalmazniuk kell címet, dimenziókat és egy rövid bekezdést, amely leírja, hogyan kapcsolódik a darab a témához.

Bármely benyújtott alkotás felhasználható marketing- és promóciós célokra, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a show-hoz. Ez a felhasználás magában foglalhatja a publikációt bármilyen kiadványban, nyomtatott anyagban, reklámban vagy elektronikus médiában.

A beküldés ingyenes. A pályázatokat csatolmányként nyújtsd be a galeria@montázsartcafe.hu e-mail címre.

Ha elfogadják, alkotásaidat október 7-ig a Montázs Galéria csoportos kiállításán mutatják be, majd visszajuttatják neked. A kiállításból egy darabot a Montázs Művészeti Kávézó vásárol meg, hogy az állandó kollekciónkba kerüljön.

Korábbi kiállítások:

“Horizon” // Gyárfás Miklós kiállítása

"Horizon"            GYÁRFÁS MIKLÓS KIÁLLÍTÁSA           Mi vár a horizonton túl? Nehéz megfogalmazni, még nehezebb megjeleníteni. Az emberre jellemző a képzelet határtalansága, mindig távolabbra, magasabbra, messzebbre akar jutni. Gyárfás Miklós rajzaiban sajátos...

“sokoldalú élet” // Sárik Zsanett kiállítása

"sokoldalú élet"            Sárik Zsanett kiállítása           Sárik Zsanett munkái nem pusztán interpretációi a szubjektív élményeknek, mivel valósnak ható tereket konstruál újra, teszi magáévá és vezeti fel...

Anélkül, hogy tudtam volna // Szikra Ágnes kiállítása

Anélkül, hogy tudtam volna június 2-28. Megnyitó 2017. június 2. 19:00 Zenél: David Karla Szikra Ágnes szabadúszó festőművész Budapesten él és dolgozik. "Maga az alkotási folyamat nagyon fontos számomra; a koncentráció egyfajta nyitott, éber, érzékeny és intuitív,...

Kiállítanál?

           KIÁLLÍTÁSOK SZERVEZÉSE          

Várjuk művészek jelentkezését, akik szenvedéllyel alkotnak és élik meg művészi mivoltukat, hogy ezáltal gazdagabbá tegyék a világot. Ha szívesen kiállítanál, küldd el nekünk elérhetőségedet és weboldalad vagy néhány képedet a galeria@montazsartcafe.hu e-mail címre!

Adatkezelési nyilatkozat | Impresszum | Minden jog fenntartva, Bátorítás Alapítvány 2018