Téma: Mit jelent számodra a közösség?

Leadási határidő: Péntek, Augusztus 30, 2019

Eredményhírdetés: Szeptember 5, 2019

Nyitóest: Péntek, Szeptember 14, 2019

Lokáció: Montázs Art Café

A Montázs Art Café 5. születésnapjának alkalmából egy csoportos kiállításra készülünk, amely kiegészíti az ünnepet. A pályázatoknak a „Mit jelent számodra a közösség?” témához kell kapcsolódniuk. Szeretnénk kiemelt figyelmet szentelni a közösség fogalmának. Minden műnek újnak vagy az elmúlt 6 hónapban készültnek kell lennie, és a művészeknek jelenleg Magyarországon kell tartózkodniuk. Minden művész legfeljebb 2 darabot küldhet be. Bármely stílus elfogadható, de 4 kg-nál kevesebbnek kell lennie, és könnyen a falra lehet lógatni. A műveken a meztelenség nem megengedett.

A pályázatoknak tartalmazniuk kell címet, dimenziókat és egy rövid bekezdést, amely leírja, hogyan kapcsolódik a darab a témához.

Bármely benyújtott alkotás felhasználható marketing- és promóciós célokra, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a show-hoz. Ez a felhasználás magában foglalhatja a publikációt bármilyen kiadványban, nyomtatott anyagban, reklámban vagy elektronikus médiában.

A beküldés ingyenes. A pályázatokat csatolmányként nyújtsd be a galeria@montázsartcafe.hu e-mail címre.

Ha elfogadják, alkotásaidat október 7-ig a Montázs Galéria csoportos kiállításán mutatják be, majd visszajuttatják neked. A kiállításból egy darabot a Montázs Művészeti Kávézó vásárol meg, hogy az állandó kollekciónkba kerüljön.