Kiállítás

           A MŰVÉSZET A LÉLEK TÁPLÁLÉKA          

2014 óta ad helyt a Montázs Galéria helyi és nemzetközi művészek kiállításainak, a Montázs Art Café szívében. A művészet táplálék a léleknek. Miért ne fogyaszthatnánk egy csésze kávé mellett?

“sokoldalú élet”

           Sárik Zsanett kiállítása          

Sárik Zsanett munkái nem pusztán interpretációi a szubjektív élményeknek, mivel valósnak ható tereket konstruál újra, teszi magáévá és vezeti fel a papírra. Könnyed, véletlenszerű és mégis stabil formavilággal dolgozik.
Grafikáira többrétegű, kevert technikájú vizuális nyelvezetként is tekinthetünk. Munkáival mer önálló utakat bejárni, mer független és spontán lenni.

Korábbi kiállítások:

Anélkül, hogy tudtam volna // Szikra Ágnes kiállítása

Anélkül, hogy tudtam volna június 2-28. Megnyitó 2017. június 2. 19:00 Zenél: David Karla Szikra Ágnes szabadúszó festőművész Budapesten él és dolgozik. "Maga az alkotási folyamat nagyon fontos számomra; a koncentráció egyfajta nyitott, éber, érzékeny és intuitív,...

Kiállítanál?

           KIÁLLÍTÁSOK SZERVEZÉSE          

Várjuk művészek jelentkezését, akik szenvedéllyel alkotnak és élik meg művészi mivoltukat, hogy ezáltal gazdagabbá tegyék a világot. Ha szívesen kiállítanál, küldd el nekünk elérhetőségedet és weboldalad vagy néhány képedet a betsy@montazsartcafe.hu e-mail címre!

Adatkezelési nyilatkozat | Impresszum | Minden jog fenntartva, Bátorítás Alapítvány 2018