Kiállítás

           A MŰVÉSZET A LÉLEK TÁPLÁLÉKA          

2014 óta ad helyt a Montázs Galéria helyi és nemzetközi művészek kiállításainak, a Montázs Art Café szívében. A művészet táplálék a léleknek. Miért ne fogyaszthatnánk egy csésze kávé mellett?

“Horizon” // Gyárfás Miklós kiállítása

“Horizon”

           GYÁRFÁS MIKLÓS KIÁLLÍTÁSA          

Mi vár a horizonton túl?
Nehéz megfogalmazni, még nehezebb megjeleníteni.
Az emberre jellemző a képzelet határtalansága, mindig távolabbra, magasabbra, messzebbre akar jutni.
Gyárfás Miklós rajzaiban sajátos szemszögből eleveníti meg az ismeretlen megismerése iránti vágyat, több ezernyi pont és vonal segítségével.
Sosem tudhatjuk előre mi vár a horizonton túl…

Korábbi kiállítások:

“sokoldalú élet” // Sárik Zsanett kiállítása

"sokoldalú élet"            Sárik Zsanett kiállítása           Sárik Zsanett munkái nem pusztán interpretációi a szubjektív élményeknek, mivel valósnak ható tereket konstruál újra, teszi magáévá és vezeti fel a papírra. Könnyed, véletlenszerű és mégis stabil...

Anélkül, hogy tudtam volna // Szikra Ágnes kiállítása

Anélkül, hogy tudtam volna június 2-28. Megnyitó 2017. június 2. 19:00 Zenél: David Karla Szikra Ágnes szabadúszó festőművész Budapesten él és dolgozik. "Maga az alkotási folyamat nagyon fontos számomra; a koncentráció egyfajta nyitott, éber, érzékeny és intuitív,...

Kiállítanál?

           KIÁLLÍTÁSOK SZERVEZÉSE          

Várjuk művészek jelentkezését, akik szenvedéllyel alkotnak és élik meg művészi mivoltukat, hogy ezáltal gazdagabbá tegyék a világot. Ha szívesen kiállítanál, küldd el nekünk elérhetőségedet és weboldalad vagy néhány képedet a galeria@montazsartcafe.hu e-mail címre!

Adatkezelési nyilatkozat | Impresszum | Minden jog fenntartva, Bátorítás Alapítvány 2018